■ 時間 │ 2011/08/07 (日) 20:00 _ 19:30開放入場
■ 票價 │ 來電預約訂位  點一杯飲料入場


1台鋼琴  + 2把吉他 + 3個老外 = 1個為了搖滾的理由!

Book1 成立於2011年年初。
每個禮拜五的晚上在百老匯(Broadway)演出,演出的曲目都是自己喜歡的美式&英式搖滾歌曲與一些中文歌曲。

現在,我們居住在台灣,我們也正在寫中文歌。
我們除了要演唱一些最喜歡的美國&英國歌曲之外,也要演出我們寫的中文歌喔!

The Book1 band started in early 2011.  As the house band at Broadway restaurant, they usually played their favorite American/British rock songs with a few Chinese songs to entertain the dinner crowd.  Now, they are concentrating on writing Chinese originals about their experiences as Americans living in Taiwan.

創作者介紹

A House

A House 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()