MICAPPELLAMICappella《Here We Go》 │
$450元 
 

MICappella comprises six vocalists: Lee Ein Ein, Calin Wong, Goh Junyi, Eugene Yip, Ng Wei Jin and Peter Huang. Weaving together the sounds of rock, pop and urban English and Mandarin music, they create a rich blend of musical textures and bring an infectious zeal to the stage.

有說,音乐需要的是百味纏繞的人生。 或許,創意+毅力+最原始而美妙的人聲,亦能构成音乐的新可能。 他們,無需任何樂器,就能谱出悦耳音符。 他們,抱着一颗想被聽見的瘋狂決心,一步步站上了中國、台灣等地的大小舞台。

 

A House 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()